Morteza.m1371 (03-08-14)
لازم نیست . ولی حتما قبل از اورکلاک گرافیک یکسری به gpu-z بزن و دماشو چک کن برات داستان نشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (03-08-14)
آقا امید الان اگه XMP را فعال کنم در باس رم هیچ تاثیری داره چون فروشنده گفته بود باس رمم تا 2400 قابل افزایشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه برادر جان این رم اونطوری که من دیدم تهش همین هست . فعلا تا رم رو تعویض نکردی با این یک مورد کار نداشته باش .در کل اون bsod ها یعنی رم میگه بیخیال ما اینکاره نیستیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (03-08-14)
آقا امید الان خواستم یکم پردازنده را اور کنم باز برای همین فرکانس رم را روی 8 گذاشتم و XMP هم غیر فعال وبعدش هم BCLK را گذاشتم روی 115 سیستم ریست شد و تا جایی که ویندوز میخواد لود بشه میاد باز ریست میکنه به نظرتون از ولتاز نیست ؟
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دیفالت کن . ببین بالا میاد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (08-08-14), Morteza.m1371 (07-08-14)
بله دیفالت کردم بالا هم اومده منظور من اینه فکر کنم میتونم روی بیشتر استیبل کنم فقط باید ولتاز را کمی بالا ببرم یا نه؟
سپاس.
ممنون باید دی رم ولتاز را ببرم بالا یا گزینه ی دیگه ای هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس.
نه رم لازم نیست . ولی موقعی که پردازنده بالا میبری رم رو فرکانسشو کم کن . چون با اورکلاک cpu رم هم اور میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس کدوم گزینه مربوط به ولتاز سی پی یو میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس.
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks